Tűsarkúban, aranykoporsóban ravatalozták fel Aretha Franklint

Hozzá méltó módon ravatalozták fel a soul királynőjét Detroitban: augusztus 28-án út lehetett végső búcsút venni az augusztus 16-án elhunyt énekesnőtől. A helyszínen készült képeken látszik, milyen szépen feldíszítették a termet, és hogy Franklint aranykoporsóba fektették, lábára pedig a ruhájához illő, tűzpiros tűsarkút húztak. A koporsó nem csak arany színű, valóban 24 karátos aranyból készült, ugyanilyenben temették el James Brownt és Michael Jacksont. Aretha Franklin 76 éves volt, halálát hasnyálmirigyrák okozta.

Fotó: Paul Sancya/AP
Fotó: Paul Sancya/AP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.