Tűsarkúban, aranykoporsóban ravatalozták fel Aretha Franklint

gyász
2018 augusztus 31., 06:33

Hozzá méltó módon ravatalozták fel a soul királynőjét Detroitban: augusztus 28-án út lehetett végső búcsút venni az augusztus 16-án elhunyt énekesnőtől. A helyszínen készült képeken látszik, milyen szépen feldíszítették a termet, és hogy Franklint aranykoporsóba fektették, lábára pedig a ruhájához illő, tűzpiros tűsarkút húztak. A koporsó nem csak arany színű, valóban 24 karátos aranyból készült, ugyanilyenben temették el James Brownt és Michael Jacksont. Aretha Franklin 76 éves volt, halálát hasnyálmirigyrák okozta.

photo_camera Fotó: Paul Sancya/AP
photo_camera Fotó: Paul Sancya/AP
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.