Tűsarkúban, aranykoporsóban ravatalozták fel Aretha Franklint

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hozzá méltó módon ravatalozták fel a soul királynőjét Detroitban: augusztus 28-án út lehetett végső búcsút venni az augusztus 16-án elhunyt énekesnőtől. A helyszínen készült képeken látszik, milyen szépen feldíszítették a termet, és hogy Franklint aranykoporsóba fektették, lábára pedig a ruhájához illő, tűzpiros tűsarkút húztak. A koporsó nem csak arany színű, valóban 24 karátos aranyból készült, ugyanilyenben temették el James Brownt és Michael Jacksont. Aretha Franklin 76 éves volt, halálát hasnyálmirigyrák okozta.

Fotó: Paul Sancya/AP
Fotó: Paul Sancya/AP
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.