Addig fotóztak az amerikaiak egy vízbe menekült jávorszarvast, amíg a teljesen kimerült állat megfulladt

ÁLLAT
2018 szeptember 3., 16:18
comments 157

A vermont-i természetvédelmi hivatal illetékese szerint szombaton belefulladt egy jávorszarvas a Champlain tóba,

mert képtelen volt a partra mászni az őt fotózó bámészkodók miatt.

Robert Currier szerint a jávorszarvas New York államból úszott át a tavon a már a szomszédos államban lévő South Hero-ba. Egy kerékpárút mellett ért partot, de szinte azonnal visszamenekült a vízbe a sok bámészkodó miatt, akik fényképezni kezdték.

A jávorszarvas azonban a sok úszástól teljesen ki volt már merülve, nem bírta tovább, és egyszerűen belefulladt a vízbe.

photo_camera Jávorszarvas Fotó: Philippe Henry/Biosphoto

A természetvédelmi szakember szerint jobb lenne, ha az emberek távol tartanák magukat ilyen esetekben az állatoktól, mert megrémiszthetik őket. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt