Addig fotóztak az amerikaiak egy vízbe menekült jávorszarvast, amíg a teljesen kimerült állat megfulladt

ÁLLAT
2018 szeptember 03., 16:18
comments 148

A vermont-i természetvédelmi hivatal illetékese szerint szombaton belefulladt egy jávorszarvas a Champlain tóba,

mert képtelen volt a partra mászni az őt fotózó bámészkodók miatt.

Robert Currier szerint a jávorszarvas New York államból úszott át a tavon a már a szomszédos államban lévő South Hero-ba. Egy kerékpárút mellett ért partot, de szinte azonnal visszamenekült a vízbe a sok bámészkodó miatt, akik fényképezni kezdték.

A jávorszarvas azonban a sok úszástól teljesen ki volt már merülve, nem bírta tovább, és egyszerűen belefulladt a vízbe.

photo_camera Jávorszarvas Fotó: Philippe Henry/Biosphoto

A természetvédelmi szakember szerint jobb lenne, ha az emberek távol tartanák magukat ilyen esetekben az állatoktól, mert megrémiszthetik őket. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.