Állt a víz a több mint 10 milliárdból megújult veszprémi kórházban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A vidéki egészségügyi intézmények jelentős fejlesztéseket tudhatnak maguk mögött, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház is több mint tízmilliárd forintban részesült - olvasható a kormányközeli Magyar Idők júniusi cikkében. Az abban írtak szerint a kórházban jelentős fejlesztések történtek a részben EU-s támogatásból.  „Bizakodva tekintek az újonnan felállt kormányra és az Emberi Erőforrások Minisztériumára” – nyilatkozta akkor a lapnak a kórház főigazgatója. 

Erről a kórházról Facebookon tett közzé valaki egy videót, melyhez csak annyit írt: 

2018. Szeptember 1. Veszprém, Kórház.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.