Bezárták a kuvaiti boltot, ahol műszemet ragasztottak a halakra, hogy frissebbnek tűnjenek

Egy helyi lap, az al-Bayan közlése szerint bezártak a hatóságok egy üzletet Kuvaitban, ahol műszemeket ragasztottak a kínált halakra, hogy ettől frissebbnek tűnjenek - írja az al Arabiya. A halakról egy vásárló készített videót szombaton, a felvétel elég gyorsan terjedni kezdett a közösségi oldalakon. 

Nem sokkal azután, hogy a boltot beazonosították, a kuvaiti kereskedelmi miniszter elrendelte a bezárását. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.