Leraktak egy tál húst az állítólag vegetáriánus kutya elé. Nem fogod elhinni, hogy mi történt!

Lucy, a brit fiatalasszony a nyári melegben növényekkel kezdte etetni a kutyáját, amely állítása szerint azóta teljesen vegetáriánus lett, egyáltalán nem is kér húst.

Az első furcsaság, hogy Lucy állítása szerint nem vegetáriánus, bár próbál kevesebb húst enni. Ez még a műsorba meghívott állatorvost, Scott Millert is meglepte, aki saját bevallása szerint amint meghallotta, hogy egy "vegetáriánus" kutyához hívják szakérteni a műsorba, azonnal azon röhögött, hogy biztos egy vegán kutyája lesz az.

Ugyanő aztán kifejtette, hogy a vegetarianizmus az emberek esetében kulturális-morális választás kérdése. A kutyák viszont nem képesek ilyen morális-kulturális választásra, ők bizony mindenevők. Philip, az ITV népszerű reggeli műsorának vezetője viszont bejelentette, hogy ebben a műsorban igenis lesz választási lehetősége a kutyának, Viharnak, aki elé leraktak egy tál zöldséget és egy tál húst.

Tapasztaltabb olvasóink már sejthetik, hogy mi történt. Vihar azonnal elkezdte falni a húst, aztán beleszagolt a zöldségestálba, de rögtön visszatért a húshoz. Párszor még beleszagolt a zöldségtálba, de véletlenül sem evett bele, a húst viszont lelkesen falta tovább.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.