Leraktak egy tál húst az állítólag vegetáriánus kutya elé. Nem fogod elhinni, hogy mi történt!

ÁLLAT
2018 szeptember 03., 10:15
comments 404

Lucy, a brit fiatalasszony a nyári melegben növényekkel kezdte etetni a kutyáját, amely állítása szerint azóta teljesen vegetáriánus lett, egyáltalán nem is kér húst.

link Forrás

Az első furcsaság, hogy Lucy állítása szerint nem vegetáriánus, bár próbál kevesebb húst enni. Ez még a műsorba meghívott állatorvost, Scott Millert is meglepte, aki saját bevallása szerint amint meghallotta, hogy egy "vegetáriánus" kutyához hívják szakérteni a műsorba, azonnal azon röhögött, hogy biztos egy vegán kutyája lesz az.

Ugyanő aztán kifejtette, hogy a vegetarianizmus az emberek esetében kulturális-morális választás kérdése. A kutyák viszont nem képesek ilyen morális-kulturális választásra, ők bizony mindenevők. Philip, az ITV népszerű reggeli műsorának vezetője viszont bejelentette, hogy ebben a műsorban igenis lesz választási lehetősége a kutyának, Viharnak, aki elé leraktak egy tál zöldséget és egy tál húst.

Tapasztaltabb olvasóink már sejthetik, hogy mi történt. Vihar azonnal elkezdte falni a húst, aztán beleszagolt a zöldségestálba, de rögtön visszatért a húshoz. Párszor még beleszagolt a zöldségtálba, de véletlenül sem evett bele, a húst viszont lelkesen falta tovább.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.