Maradona megint elég erős műsort nyomott, ezúttal egy autó tetejéről

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Úgy tűnik, nagyon jó kedve volt múlt héten a focilegendának, erről egy nagyszerű videó is árulkodik. Diego Maradona pénteken különleges show-t adott fehérorosz rajongóinak, akik boldogan ünnepelték. Maradona idén lett a fehérorosz Dinamo Breszt elnöke, és a csapat szurkolóinak köszöntését úgy fogadta, hogy kimászott a kocsi tetejére, kigombolta az ingét, és meztelen felsőtestével lepte meg őket. Idén már megcsodálhattuk néhány műsorát a focivébének köszönhetően, érdemes felidézni azt is.


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.