12 ezer forintnál kezdődnek a bérletek a Mol Vidi Európa Liga-meccseire

A napokban megkezdi a jegyek árusítását a Mol Vidi a csapat soron következő hazai Európa Liga-meccseire, amiket a fehérvári stadion átépítése miatt a budapesti Groupama Arénában rendeznek majd meg. 

A magyar bajnok szeptember 20-án a fehérorosz BATE Boriszov, november 8-án a görög PAOK Szaloniki, december 13-án az utolsó fordulóban pedig a londoni Chelsesa csapatát fogadja.

Fotó: molvidi.hu

A Vidis klubkártyával vagy tavaszi bérlettel rendelkező szurkolók már szeptember 6 és 11 között megválthatják bérletüket a három hazai meccsre. Mindenki más szeptember 12 és 14 között veheti meg a három találkozóra együttesen érvényes bérletet, az egyes meccsekre egyenként szóló jegyeket szeptember 15-től árusítják. 

Az árak természetesen eltérőek: a BATE elleni nyitómeccset akár 4000 forintért meg lehet nézni, a Chelsea elleni utolsó találkozóra a legolcsóbb jegy 7000. Viszont 12 000 forintért már kapható bérlet a három meccsre együttesen is. A jegyek megvásárolhatóak a székesfehérvári VidiShopban, a Groupamánál és az MLSZ honlapján.

Fotó: molvidi.hu

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.