12 ezer forintnál kezdődnek a bérletek a Mol Vidi Európa Liga-meccseire

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A napokban megkezdi a jegyek árusítását a Mol Vidi a csapat soron következő hazai Európa Liga-meccseire, amiket a fehérvári stadion átépítése miatt a budapesti Groupama Arénában rendeznek majd meg. 

A magyar bajnok szeptember 20-án a fehérorosz BATE Boriszov, november 8-án a görög PAOK Szaloniki, december 13-án az utolsó fordulóban pedig a londoni Chelsesa csapatát fogadja.

Fotó: molvidi.hu

A Vidis klubkártyával vagy tavaszi bérlettel rendelkező szurkolók már szeptember 6 és 11 között megválthatják bérletüket a három hazai meccsre. Mindenki más szeptember 12 és 14 között veheti meg a három találkozóra együttesen érvényes bérletet, az egyes meccsekre egyenként szóló jegyeket szeptember 15-től árusítják. 

Az árak természetesen eltérőek: a BATE elleni nyitómeccset akár 4000 forintért meg lehet nézni, a Chelsea elleni utolsó találkozóra a legolcsóbb jegy 7000. Viszont 12 000 forintért már kapható bérlet a három meccsre együttesen is. A jegyek megvásárolhatóak a székesfehérvári VidiShopban, a Groupamánál és az MLSZ honlapján.

Fotó: molvidi.hu

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.