Kötél általi halálra ítéltek egy amerikait Malajziában

Egy malajziai bíróság kötél általi halálra ítélt kedden egy amerikai állampolgárt, miután bizonyítottnak találták, hogy a 63 éves férfi -  Gerald Wayne Mickelson - egy vitát követően megölte volt feleségét, Guilda Mickelsont egy Kuala Lumpur-i szállodában 2016 novemberében.

A férfi fellebezett az ítélet ellen. 

Ügyvédje elmondása szerint a gyanúsított azzal védekezett, hogy önvédelemből ölt, miután felesége rátámadt, és maga értesítette a szállodai személyzetet, miután bekövetkezett a tragédia. 

A bíróságon elhangzott patológus szakvélemény szerint a nő nyakán fojtogatásra utaló nyomokat találtak.  

Az ügyvéd a Reutersnek elmondta azt is, hogy Mickelson egy kommunikációs cégnél dolgozott Malajziában, és épp azt tervezte, hogy új feleségével közösen a Fülöp-szigetekre költözik. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.