Újabb férfi szenvedett mustgázmérgezést a pincéjében

2018 szeptember 5., szerda 12:08
110

Kora reggel hívták a 112-es segélyhívószámot, hogy Szekszárdon a Palánki-hegy egyik tanyájának pincéjében egy idős férfi eszméletlen állapotban fekszik. A helyszín nehezen volt megközelíthető, ezért a Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatban levő járőrei és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóág munkatársai együtt hozták fel a pincéből a 69 éves férfit, akit a mentők azonnal kórházba szállítottak. Az idős férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint mustgázmérgezést szenvedett – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

Hétfőn a kisvárdai tűzoltókat riasztották egy Hajnal utcai épület pincéjéhez, ahol öt, egyenként 200 literes hordóban tárolták a forrásban lévő bort. A 20 m2-es helyiségbe három középkorú férfi ment le, ahonnan a szétterjedt mustgáz miatt a saját erejükből már nem tudtak feljönni. Két embert az épületben tartózkodók, egyet pedig a tűzoltók hoztak fel a felszínre. Az egyik mérgezést szenvedett férfi a helyszínen meghalt, két másik társát a mentők kórházba vitték. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt