Újabb férfi szenvedett mustgázmérgezést a pincéjében

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kora reggel hívták a 112-es segélyhívószámot, hogy Szekszárdon a Palánki-hegy egyik tanyájának pincéjében egy idős férfi eszméletlen állapotban fekszik. A helyszín nehezen volt megközelíthető, ezért a Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatban levő járőrei és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóág munkatársai együtt hozták fel a pincéből a 69 éves férfit, akit a mentők azonnal kórházba szállítottak. Az idős férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint mustgázmérgezést szenvedett – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

Hétfőn a kisvárdai tűzoltókat riasztották egy Hajnal utcai épület pincéjéhez, ahol öt, egyenként 200 literes hordóban tárolták a forrásban lévő bort. A 20 m2-es helyiségbe három középkorú férfi ment le, ahonnan a szétterjedt mustgáz miatt a saját erejükből már nem tudtak feljönni. Két embert az épületben tartózkodók, egyet pedig a tűzoltók hoztak fel a felszínre. Az egyik mérgezést szenvedett férfi a helyszínen meghalt, két másik társát a mentők kórházba vitték. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.