Egy olasz férfi perel, mert a fejére zuhant egy 6 kilós macska

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy olasz férfi azért perel, mert egy nyolcadik emeleti erkélyről ráesett egy kifejezetten kövér macska.

Egy macska a 2017-es Catsburg nemzetközi kiállításon Moszkvában.Fotó: Natalija Szeliversztova/Szputnyik

A 6 kilós macska Torinóban találta el az arra járó, a piac felé tartó férfi fejét úgy, hogy a férfi nyaka és csigolyái is megsérültek. A férfi kórházba került, a dagadt macska belehalt a zuhanásba.

Az 56 éves férfi – aki harmadszorra járt Torinóban – a lakás tulajdonosa ellen indított kártérítési pert.

A macska tulajdonosát már többször megbírságolták, mert a nő korábban sem tudta kordában tartani az állatot. Jövő héten áll bíróság elé a tavaly júliusi incidens miatt. (Telegraph)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.