Egy olasz férfi perel, mert a fejére zuhant egy 6 kilós macska

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy olasz férfi azért perel, mert egy nyolcadik emeleti erkélyről ráesett egy kifejezetten kövér macska.

Egy macska a 2017-es Catsburg nemzetközi kiállításon Moszkvában.Fotó: Natalija Szeliversztova/Szputnyik

A 6 kilós macska Torinóban találta el az arra járó, a piac felé tartó férfi fejét úgy, hogy a férfi nyaka és csigolyái is megsérültek. A férfi kórházba került, a dagadt macska belehalt a zuhanásba.

Az 56 éves férfi – aki harmadszorra járt Torinóban – a lakás tulajdonosa ellen indított kártérítési pert.

A macska tulajdonosát már többször megbírságolták, mert a nő korábban sem tudta kordában tartani az állatot. Jövő héten áll bíróság elé a tavaly júliusi incidens miatt. (Telegraph)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.