Eltávolodott országunktól a hidegcsepp!

Kelet felé távolodott országunk fölül a hidegcsepp, tudtam meg az Országos Meteorológiai Szolgálat friss előrejelzéséből, mely szerint ezzel északira fordult térségünkben az áramlás. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy az elmúlt napok folyamatos esői után száraz levegő érkezik hazánk fölé, így ma már sok napsütés lesz, még ha helyenként lehetnek is futó záporok.

Pillanatnyilag kimondottan kellemes az idő: az ország középső és keleti vidékeink szélcsendes 15-17 fok van, az északi hegyekben és a Dunántúlon ennél pár fokkal kevesebb.

Délelőtt keleten felhősebb, nyugaton már jellemzően napos idő lesz, a hőmérséklet 20 fok körül alakul, délután kellemes későnyári időnk lesz, elszórtan záporokkal, de jellemzően napsütésre és 26-28 fokra számíthatunk. További remek hír, hogy ez az idő az előrejelzések szerint még egy teljes hétig ki is tarthat!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.