Eltávolodott országunktól a hidegcsepp!

időjárás
2018 szeptember 06., 04:17
comments 89

Kelet felé távolodott országunk fölül a hidegcsepp, tudtam meg az Országos Meteorológiai Szolgálat friss előrejelzéséből, mely szerint ezzel északira fordult térségünkben az áramlás. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy az elmúlt napok folyamatos esői után száraz levegő érkezik hazánk fölé, így ma már sok napsütés lesz, még ha helyenként lehetnek is futó záporok.

Pillanatnyilag kimondottan kellemes az idő: az ország középső és keleti vidékeink szélcsendes 15-17 fok van, az északi hegyekben és a Dunántúlon ennél pár fokkal kevesebb.

Délelőtt keleten felhősebb, nyugaton már jellemzően napos idő lesz, a hőmérséklet 20 fok körül alakul, délután kellemes későnyári időnk lesz, elszórtan záporokkal, de jellemzően napsütésre és 26-28 fokra számíthatunk. További remek hír, hogy ez az idő az előrejelzések szerint még egy teljes hétig ki is tarthat!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.