Felmentette a bíróság az óráin a gyerekeket ütlegelő tanárt, mert a bíró szerint a diákok poénnak élték meg az ütéseket

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az RTL Híradója közöl egy rövid anyagot egy nyíregyházi tanár bírósági tárgyalásáról, akit még 2017-ben vettek videóra a diákjai, amint csapkodja őket. A tanár összesen öt gyereket üthetett meg. Az egyikük a vallomásában arról beszélt a bíróság előtt, hogy először poénnak fogta fel a kokikat és nyakleveseket, de később már nem volt olyan mulatságos a dolog.

A bíróság érvelése szerint viszont tényleg csak poén volt az egész, és bár az ügyészség felfüggesztett börtönt, és a tanári pályától való eltiltást kért, addig a bíró első fokon felmentette a pedagógust.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.