Felmentette a bíróság az óráin a gyerekeket ütlegelő tanárt, mert a bíró szerint a diákok poénnak élték meg az ütéseket

Az RTL Híradója közöl egy rövid anyagot egy nyíregyházi tanár bírósági tárgyalásáról, akit még 2017-ben vettek videóra a diákjai, amint csapkodja őket. A tanár összesen öt gyereket üthetett meg. Az egyikük a vallomásában arról beszélt a bíróság előtt, hogy először poénnak fogta fel a kokikat és nyakleveseket, de később már nem volt olyan mulatságos a dolog.

A bíróság érvelése szerint viszont tényleg csak poén volt az egész, és bár az ügyészség felfüggesztett börtönt, és a tanári pályától való eltiltást kért, addig a bíró első fokon felmentette a pedagógust.


Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.