Havi 450 ezerért videózza Káslert egy természetgyógyász

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A kormány.hu-ra felkerült beszámoló szerint június óta havi bruttó 450 000 forintot fizet az Emberi erőforrások minisztériuma 

a Kásler Miklós részvételével zajló események helyszíni teljes videó dokumentációjának elkészítéséért Dr. Gyarmai-Paor Lászlónak.

Az Emmi minden bizonnyal hibázott, elírta a videós keresztnevét, akit valójában Dr. Gyarmati-Paor Zoltánnak hívnak. A Lokálnak márciusban adott interjút, mint a Hatoscsatorna nevű tévéadó kreatívigazgatója.

– Bemutatkozás gyanánt azt szokta mondani, hogy ön jogász, zenész, természetgyógyász, szerkesztő – operatőr – vágó – rendező és arculattervező vagy. Tehát egy multifunkcionális tehetség?

– A multifunkcionalitást azt vállalom, hiszen ha valaki egy kis csatornánál dolgozik, az előbb-utóbb rá van kényszerítve, hogy „mindenhez” értsen – legalább egy kicsit.

A Káslerről készült videókkal amúgy sehol sem találkozni, úgy tűnik, hogy azok nem a nyilvánosságnak készülnek. 

Megkérdeztük az Emmit, hogy hol láthatóak a havi 450 ezer forintba kerülő videók, ha válaszolnak, közzétesszük. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.