Nem találják a férfit, aki szerda este vetette magát a Dunába a Lánchídról

baleset
2018 szeptember 06., 08:43
comments 60

Szerda este tíz után tűzoltók, mentők és rendőrök vonultak a Lánchídhoz, ahonnan egy azonosítatlan férfi a vízbe vetette magát. A HVG beszámolója szerint a helyszínen egy zavart nő kereste a hozzátartozóját, sokkos állapotban.

Az Index csütörtök reggel a rendőrség tájékoztatása alapján azt írta, hogy a férfit még mindig keresik a BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányáságnak munkatársai. A lap értesülései szerint az áldozat amerikai turista.

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.