Üvöltve ribancozta a rendezőt a velencei filmfesztiválon egy férfi, de szerinte nem lehet szexizmussal vádolni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szégyelld magad te szar ribanc!

- ezt kiabálta Jennifer Kent filmrendező Nightingale című filmjének vetítése végén egy férfi a velencei filmfesztiválon. A Deadline cikkéből nem derül ki pontosan, hogy kiről van szó, de feltehetően újságíró lehet, mert a fesztivál hivatalos Twitterén arról írnak, hogy visszavonták a férfi sajtóakkreditációját.

A meg nem nevezett férfi egyébként Facebookon a lap szerint azt írta, hogy nem gondolta végig a következményeket, elítélhető és sértő módon fogalmazott, ugyanakkor nem gondolja, hogy a bekiabálása szexista volna. Valószínűleg egyébként róla van szó.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.