Üvöltve ribancozta a rendezőt a velencei filmfesztiválon egy férfi, de szerinte nem lehet szexizmussal vádolni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szégyelld magad te szar ribanc!

- ezt kiabálta Jennifer Kent filmrendező Nightingale című filmjének vetítése végén egy férfi a velencei filmfesztiválon. A Deadline cikkéből nem derül ki pontosan, hogy kiről van szó, de feltehetően újságíró lehet, mert a fesztivál hivatalos Twitterén arról írnak, hogy visszavonták a férfi sajtóakkreditációját.

A meg nem nevezett férfi egyébként Facebookon a lap szerint azt írta, hogy nem gondolta végig a következményeket, elítélhető és sértő módon fogalmazott, ugyanakkor nem gondolja, hogy a bekiabálása szexista volna. Valószínűleg egyébként róla van szó.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.