Hat év börtönre ítélték és örökre eltiltották a tanári pályától a kislányokat molesztáló pedagógust

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Baranya Megyei Főügyészség pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Komlói Járásbíróság folytatólagosan, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett 

szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése miatt ítélte hat év börtönre,

valamint eltiltotta véglegesen a pedagógusi foglalkozástól azt a férfit, aki az általa szervezett művészeti táborokban molesztálta a rábízott kislányokat. A beszámoló szerint a Baranya és Tolna megyében 2014-ben, majd a 2015-ben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, egy 11, illetve egy 12 éves kislánnyal. Rendszeresen együtt aludt egy sátorban a kiskorú táborozókkal.

A férfi a kiválasztott lányok mellé feküdt, miután a többi gyerek elaludt, simogatta őket, majd a sértettek ruházata alá benyúlva a kislányok hasát, melleit simogatta. Több esetben előfordult, hogy a férfi a lányokat szájon csókolta,

áll az ítéletben. Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentett be, az ügyészség három napot fenntartott a fellebbezés bejelentésére.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.