Keresik az újlipótvárosi sámánt, aki lenyúlta egy idős nő pénzét, miközben levette róla a rontást

A XIII. kerületi Rendőrkapitányság keresi azt az ismeretlen nőt és társát, akik július 17-én a XIII. kerületi Pannónia utcában felajánlották egy idős asszonynak, hogy leveszik róla a rontást, de közben a pénzétől is megszabadították. A felvételen látható nőt és társát most csalás miatt keresik. 

A rendőrség oldalán megjelent leírás szerint az egyik nő 50-60 év körüli, 160 centiméter magas, hosszú szőke hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fehér csipkés ruhát viselt. Társa szintén 50-60 év körüli, 160 centiméter magas nő. A bűncselekmény elkövetésekor fehér felsőt és fehér nadrágot viselt. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.