Boldog István: „Elfogni, kasztrálni és kitiltani”

Ahogy azt nemrég mi is megírtuk, szexuális kényszerítés miatt keres a rendőrség egy afgán menekültet. Kattoghatnak a fogaskerekek a Fidesz kommunikációs agyközpontjában, hogyan lehetne a legjobban kihasználni ezt a bűnügyet. Az első erős javaslat Boldog István fideszes és kereszténydemokrata képviselőtől érkezett:

„Elfogni, kasztrálni és kitiltani azonnal!”

Sajnos azt nem fejtette ki, hogy kinek címzi a felhívást:

  • a jogalkotókat buzdítja, hogy a kasztrálást vezessék be a magyar jogrendbe,
  • vagy az egyszerű magyar embereket bátorítja önbíráskodásra. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.