A Fidesz reakciója az újabb kötvénybotrányra: Gyurcsány!!4

politika
2018 szeptember 10., 10:17
comments 220

Közleményben reagált a kormánypárt a 444, a Direkt36 és a Novaja Gazeta orosz lap által feltárt újabb letelepedésikötvény-program botrányra. Vagyis arra, hogy Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője hétfő délelőtt bejelentette: "az Európai Bizottsághoz fordul, mert a kötvénnyel beengedett terroristák, bűnözők és kémek Magyarországra és az egész Európai Unióra is veszélyt jelentenek, hiszen szabadon utazhatnak az unió területén." A Fidesz-frakció reakciója mindössze három mondat:

"ez az egész csak ürügy. Azok beszélnek oroszokról, meg nemzetbiztonsági kockázatról, akik orosz kémeket engedtek be Magyarországra. Amikor Gyurcsány Ferenc volt kormányon, az orosz és magyar titkosszolgálat együttműködött."

Hogy minek az ürügye, nem árulták el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.