A Fidesz reakciója az újabb kötvénybotrányra: Gyurcsány!!4

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Közleményben reagált a kormánypárt a 444, a Direkt36 és a Novaja Gazeta orosz lap által feltárt újabb letelepedésikötvény-program botrányra. Vagyis arra, hogy Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője hétfő délelőtt bejelentette: "az Európai Bizottsághoz fordul, mert a kötvénnyel beengedett terroristák, bűnözők és kémek Magyarországra és az egész Európai Unióra is veszélyt jelentenek, hiszen szabadon utazhatnak az unió területén." A Fidesz-frakció reakciója mindössze három mondat:

"ez az egész csak ürügy. Azok beszélnek oroszokról, meg nemzetbiztonsági kockázatról, akik orosz kémeket engedtek be Magyarországra. Amikor Gyurcsány Ferenc volt kormányon, az orosz és magyar titkosszolgálat együttműködött."

Hogy minek az ürügye, nem árulták el. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.