Feloszlatta a rendőrség a Kossuth téri tüntetést a vietnami főtitkár látogatására hivatkozva

politika
2018 szeptember 10., 07:12
comments 69

A 168 Óra beszámolója szerint feloszlatta a "Kossuth tériek" tüntetését a Vietnami Kommunista Párt főtitkárának budapesti látogatására hivatkozva a rendőrség. A lap szerint 26 embert távolítottak el a térről annak ellenére, hogy oda szeptember 8. és október 5. között folyamatos tüntetés van bejelentve.

A tüntetőknek a rendőrök azt mondták, hogy ha Nguyen Phu Trong elhagyja a Parlament épületét, visszamehetnek a Kossuth térre.

link Forrás

Nguyen Phu Trong, a Vietnami Kommunista Párt főtitkára Orbán Viktor meghívására látogat Magyarországra. Tárgyalásukat követően kétoldalú megállapodásokat írnak alá, majd sajtónyilatkozatot tesznek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.