Gázpisztollyal lőttek meg egy polgárőrt Bagon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Közfeladatot ellátó személy elleni, fegyveresen elkövetett erőszak gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 36 éves bagi férfit.

A nyomozás adatai szerint a férfi szeptember 9-én este Bagon, a Béke téren 

előbb szóban kötekedni kezdett egy szolgálatban lévő polgárőrrel, majd a nála lévő gumilövedékes gáz-riasztófegyverrel többször rálőtt a sértettre. 

A polgárőr az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett, támadója a helyszínről elmenekült.

Fotó: police.hu

A gödöllői rendőrök adatgyűjtést követően rövid idő alatt azonosították, majd bagi tartózkodási helyén elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az ingatlanban tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a feltehetően a bűncselekmény elkövetéséhez használt riasztófegyvert.

Fotó: police.hu

A 36 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a Gödöllői Rendőrkapitányságon, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.