Gázpisztollyal lőttek meg egy polgárőrt Bagon

Közfeladatot ellátó személy elleni, fegyveresen elkövetett erőszak gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 36 éves bagi férfit.

A nyomozás adatai szerint a férfi szeptember 9-én este Bagon, a Béke téren 

előbb szóban kötekedni kezdett egy szolgálatban lévő polgárőrrel, majd a nála lévő gumilövedékes gáz-riasztófegyverrel többször rálőtt a sértettre. 

A polgárőr az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett, támadója a helyszínről elmenekült.

Fotó: police.hu

A gödöllői rendőrök adatgyűjtést követően rövid idő alatt azonosították, majd bagi tartózkodási helyén elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az ingatlanban tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a feltehetően a bűncselekmény elkövetéséhez használt riasztófegyvert.

Fotó: police.hu

A 36 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a Gödöllői Rendőrkapitányságon, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.