Gázpisztollyal lőttek meg egy polgárőrt Bagon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Közfeladatot ellátó személy elleni, fegyveresen elkövetett erőszak gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 36 éves bagi férfit.

A nyomozás adatai szerint a férfi szeptember 9-én este Bagon, a Béke téren 

előbb szóban kötekedni kezdett egy szolgálatban lévő polgárőrrel, majd a nála lévő gumilövedékes gáz-riasztófegyverrel többször rálőtt a sértettre. 

A polgárőr az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett, támadója a helyszínről elmenekült.

Fotó: police.hu

A gödöllői rendőrök adatgyűjtést követően rövid idő alatt azonosították, majd bagi tartózkodási helyén elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az ingatlanban tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a feltehetően a bűncselekmény elkövetéséhez használt riasztófegyvert.

Fotó: police.hu

A 36 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a Gödöllői Rendőrkapitányságon, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.