Gázpisztollyal lőttek meg egy polgárőrt Bagon

bűnügy
2018 szeptember 10., 20:08

Közfeladatot ellátó személy elleni, fegyveresen elkövetett erőszak gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 36 éves bagi férfit.

A nyomozás adatai szerint a férfi szeptember 9-én este Bagon, a Béke téren 

előbb szóban kötekedni kezdett egy szolgálatban lévő polgárőrrel, majd a nála lévő gumilövedékes gáz-riasztófegyverrel többször rálőtt a sértettre. 

A polgárőr az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett, támadója a helyszínről elmenekült.

photo_camera Fotó: police.hu

A gödöllői rendőrök adatgyűjtést követően rövid idő alatt azonosították, majd bagi tartózkodási helyén elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az ingatlanban tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a feltehetően a bűncselekmény elkövetéséhez használt riasztófegyvert.

photo_camera Illusztráció: police.hu

A 36 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a Gödöllői Rendőrkapitányságon, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.