Majdnem 3 kilométeres spanglit lehetett volna tekerni abból a fűmennyiségből, amennyivel Udvarnál lebukott egy szerb sofőr

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Megelőzte a saját kutyáját egy határrendész az udvari horvát-magyar határátkelőnél: amikor egy szerb személyautót ellenőrzött, mintha fűszagot érzett volna, ezért odahívta a főállású szaglászót, aki csak igazolta, hogy az emberi szaglóhám se kutya.. Az eredmény 28 kiló marihuána az autó padlózata alá rejtve, de légmentesen le nem zárva. Ezért lehet keserves a pálpusztaisajt-csempészek élete is! 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a férfit előállította, kihallgatta és kezdeményezte, hogy helyezzék előzetesbe. 

Ennyi marihuánából a férfi, ha inkább Guiness-rekordra hajt olyan hosszú, 2800-3000 méteres cigarettát tekerhetett volna, hogy az az udvari határátkelőtől elért volna a következő faluig, Dubosevicáig vagy magyar nevén Dályokig.


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.