ScienceMeetup goes Qubit

meetup
2018 szeptember 10., 14:34

Drámai bejelentés helyett csak röviden és tárgyilagosan tájékoztatnák mindenkit, hogy mostantól a ScienceMeetup szokásos kontentje átköltözik a Qubitra.

Nincsenek megváltozott fogyasztói szokások a háttérben, se semmilyen konfliktusok. Max. szinergiák: ez így jó és logikus lépés, a Qubit közel egy éve alatt fontos része lett a hazai ismeretterjesztésnek és reméljük mi is erősíteni tudjuk a kínálatukat.

Ti, kedves állandó, vagy eseti olvasóink, nem fogtok ebből sokat észrevenni: ez a blog itt marad a régebbi posztokkal, az új tartalom (ami gyakran fog ide visszalinkelni) már a Qubit felületén érkezik. De posztjaink ugyanúgy gyakran a 444 címlapján lesznek, Facebook oldalunk nem változik, marad az impakták soundcloud csatornája és ami talán a legfontosabb: hamarosan újból indul a Budapest Science Meetup új évada is. Mindenkit várunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.