Semmi érdekes, csak egy újabb tökéletes kalifornai nap vár ránk

időjárás
2018 szeptember 10., 02:13
comments 78

Szeretted volna azzal felébreszteni magad, hogy rohadjanak meg, még az időjárással is szórakoznak? Ma még ezt is elvették tőled, annyira jellegtelenül jó idő lesz. Se front, se eső, de még szél se néz ki különösebben, csak kataton napsütés, néha egy kicsi felhővel, de abban sincsen semmi köszönet. 

És a hőmérséklet! Vagyis, hátha ebben a formában több pénzt hoz, a hmrsklt! Miért pont 28? Miért nem 25, hogy egyesek már didereghessene? Miért nem 31, hogy a lószerűek izzadhassanak? 

Régen a nedves őszi reszketés is jobb volt!

A helyzet spleenességét semmi sem érzékelteti jobban az ismert 28 celsius fokos slágernél:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.