Semmi érdekes, csak egy újabb tökéletes kalifornai nap vár ránk

időjárás
2018 szeptember 10., 02:13
comments 79

Szeretted volna azzal felébreszteni magad, hogy rohadjanak meg, még az időjárással is szórakoznak? Ma még ezt is elvették tőled, annyira jellegtelenül jó idő lesz. Se front, se eső, de még szél se néz ki különösebben, csak kataton napsütés, néha egy kicsi felhővel, de abban sincsen semmi köszönet. 

És a hőmérséklet! Vagyis, hátha ebben a formában több pénzt hoz, a hmrsklt! Miért pont 28? Miért nem 25, hogy egyesek már didereghessene? Miért nem 31, hogy a lószerűek izzadhassanak? 

Régen a nedves őszi reszketés is jobb volt!

A helyzet spleenességét semmi sem érzékelteti jobban az ismert 28 celsius fokos slágernél:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt