Sörétes fegyverrel lőttek arcon egy vállalkozót Vas megyében

Sörétes fegyverrel lőttek arcon és hátba egy erdőszélre kicsalt vállalkozót Vas megyében, hétfőn délelőtt. A vállalkozó felesége a kesztyűtartóhoz bukott le, így őt nem találták el a lövések -  írja a 112press.hu, amely a helyszínen fotókat is készített. 

Fotó: 112press.hu

A helyi hírportál úgy tudja, hogy a 62 éves bútor- és dísztárgykészítő vállalkozó egy telefonon egyeztetett helyre ment, ahol a támadó szó nélkül tüzet nyitott az autóból kiszálló férfira. Az arcán, nyakán, hátán sérült férfi vállalkozó egy közeli település orvosi rendelőjébe ment be segítséget kérni, ahonnan azonnal értesítették a mentőket és a rendőrséget is.

A támadót egyelőre nem fogták el - írja a 112press.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.