Sörétes fegyverrel lőttek arcon egy vállalkozót Vas megyében

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Sörétes fegyverrel lőttek arcon és hátba egy erdőszélre kicsalt vállalkozót Vas megyében, hétfőn délelőtt. A vállalkozó felesége a kesztyűtartóhoz bukott le, így őt nem találták el a lövések -  írja a 112press.hu, amely a helyszínen fotókat is készített. 

Fotó: 112press.hu

A helyi hírportál úgy tudja, hogy a 62 éves bútor- és dísztárgykészítő vállalkozó egy telefonon egyeztetett helyre ment, ahol a támadó szó nélkül tüzet nyitott az autóból kiszálló férfira. Az arcán, nyakán, hátán sérült férfi vállalkozó egy közeli település orvosi rendelőjébe ment be segítséget kérni, ahonnan azonnal értesítették a mentőket és a rendőrséget is.

A támadót egyelőre nem fogták el - írja a 112press.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.