Több ezer elhullott disznó oszladozik egy tiszaföldvári telepen

bűnügy
2018 szeptember 10., 08:12
comments 112

Hetek óta iszonyatós bűzre panaszkodnak a tiszaföldváriak, aminek egészen mostanáig nem tudták az okát, írja a szoljon.hu. A lap szerint egy helyi ügyekkel foglalkozó Facebook-csoportba posztolta péntek délután a helyi sertéstelep dolgozója a bizonyítékot:

a város melletti sertéstelepen több száz disznó oszló teteme fekszik a szabad levegőn.

Elmondása szerint háromezer állat pusztult el borzalmas körülmények között, a dögök egy részét megpróbálták elásni, de csak pár centi földet hordtak rájuk. 

link Forrás

Az Index úgy tudja, hogy az esetet azonnal jelentették a megyei kormányhivatalnak, ami soron kívüli vizsgálatot indított. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.