VIP-adósoknak segíthetett a lekapcsolt NAV-os

A Blikk úgy tudja, hogy a kiemelt ügyek osztályán, az úgynevezett VIP-adósok ügyein dolgozott az a NAV-os osztályvezető, akit a múlt héten az irodájából vitt el a Központi Nyomozó Főügyészség. A hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettével gyanúsított, de azóta szabadlábon védekező férfi a lap szerint a NAV “egyik legtapasztaltabb dolgozója” volt. Az egység, ahol dolgozott, az 500 millió forintnál nagyobb tartozást felhalmozó adósok ügyeit vizsgálta. 

A Központi Nyomozó Főügyészség ügyészei 2018. szeptember 6- án, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bűnügyi Főigazgatóságával szorosan együttműködve, több helyszínen, összehangolt akciót hajtottak végre: összesen öt embert hallgattak ki. A Blikk szerint az emlegetett osztályvezetőn kívül az ügyben a gyanúsítottak között van még egy, szintén tapasztalt munkatársnak számító NAV-os. 

(via Blikk)Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.