Kivárta, amíg becsukódik a villamos ajtaja, aztán az ablakon át letépte egy nő nyakláncát

bűnügy
2018 szeptember 11., 11:56
comments 225

A X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt keresi azt a férfit, aki július 27-én 10 óra körül a Budapest X. kerületében, a Kőbánya alsó villamosmegállóban, megvárta, amíg becsukódik a villamos ajtaja, majd a nyitott ablakon keresztül benyúlva letépte egy nő nyakláncát.

link Forrás

A feltételezett elkövető 20-25-év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék pólót, szürke nadrágot és fehér cipőt viselt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.