Mészáros Lőrinc tévéje talált egy elemzőt, aki azt állítja, hogy próbálta figyelmeztetni Amerikát a szeptember 11-ei terrortámadásra, de egy CEU-s professzor megakadályozta ebben

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Mészáros Lőrinc tévéjében, az Echo TV-ben vendégeskedett Pintér István, a Geopolitikai Tanács kuratóriumának elnöke, a téma a 2001-es terrortámadás volt. 

Ha valakinek nem lenne meg a Geopolitikai Tanács, ne nagyon vessen magára: a szervezetről viszonylag keveset tudni, bár honlapjuk szerint a Matolcsy-féle Pageo támogatja őket. A honlap fejléce alapján ők amúgy egy 'független intelligens műhely', bármit is jelentsen, vagy bárminek a tükörfordításából is szülessen ez. 

A beszélgetés egy pontján Pintér felvetette, hogy 

van alapja a World Trade Center felrobbantása kapcsán született összeesküvés-elméleteknek.

Mint fogalmazott, a 9/11 Bizottság jelentéséből az látszik, hogy tudtak arról, hogy valami történni fog, ugyanis egy az arizonai Phoenixben szolgáló FBI-ügynök 2001. június 10-én jelezte Washingtonnak, hogy a helyi repülőiskolába közel-keleti hallgatók érkeztek, akik csak repülni akartak megtanulni. 

Majd jön a kulcsmondat: 

Pintér István maga is megpróbált egy fontos információt eljuttatni Washingtonba, de egy CEU-s professzor megakadályozta azt.

Mint Pintér fogalmazott, Magyarországról már jóval a támadás előtt lehetett látni, hogy komoly gondok vannak az Egyesült Államokban, majd így folytatta:

„egyszerűen én nem gondolom azt, hogy a Fulbright-bizottság vagy a CEU szántszándékkal megakadályozta azt, hogy a szeptember 11 megelőzésre kerüljön, de hogyha ez így történt, akkor viszont bocsánatot kell kérniük az amerikai néptől”.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.