Pénzbüntetést kapott a férfi, aki belerúgott a sajtburgerére pályázó sirályba

ÁLLAT
2018 szeptember 11., 13:15
comments 80

124 dollárra büntették azt az amerikai férfit, aki New Hampshire strandján megrúgott egy sirályt, miután a madár megpróbálta ellopni a sajtburgerét.

Egy szemtanú fordult a rendőrséghez, utána indult nyomozás, amiből kiderült, hogy Nate Rancloes a nyáron a strandon elszaladt venni egy sajtburgert és némi sült krumplit, majd visszaült a partra. Mint a férfi elmondta, rögtön sirályok környékezték meg az ebédjét, és amikor felállt, hogy az egyiket lábbal elhessegesse, véletlenül megrúgta az állatot, állítása szerint nem direkt történt mindez.

A szemtanú szerint a madár a lábán sérült meg, és nehezére esett elrepülni. Mivel a sirály védett állat a környéken, végül megbüntették a férfit. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.