18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Gyerekeit akarta óvni a hentes, aki miután megölte, darabokra aprította feleségét

2018 szeptember 12., szerda 16:58
193

Megrázó történetről számolt be az RTL Klub szerda esti Híradója. 2017 márciusában egy férfi könyökkel torkon vágta és megölte feleségét, miután összeveszett vele, amiért eltűnt a házból a család félretett pénze. 

A korábban hentesként dolgozó férfi állítása szerint nem szándékosan, hanem hirtelen haragból ölt. 

A gyilkosság után a férfi a testet feldarabolta, elégette és egy emésztőgödörbe rejtette, nemesgörzsönyi családi házuk mellett. A másodfokú tárgyaláson azt mondta, csak a gyerekei érdekeit látta szeme előtt, hogy mi történik velük, amennyiben őt elítélik. Maga se tudta megmondani, hogyan volt képes a testet felaprítani és elégetni. 

A férfinak két iskolás lánya van, akik az eset idején, az anya fiával együtt, a házban voltak. Az apa a gyilkosság után lefektette a gyerekeket, és másnap jelentette a nő eltűnését. Végül vallomásában önellentmondásokba keveredett, és bevallotta tettét. Halált okozó testi sértés miatt jogerősen hat és fél év börtönre ítélték. (RTL Klub)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt