18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Gyerekeit akarta óvni a hentes, aki miután megölte, darabokra aprította feleségét

bűnügy
2018 szeptember 12., 16:58
comments 178

Megrázó történetről számolt be az RTL Klub szerda esti Híradója. 2017 márciusában egy férfi könyökkel torkon vágta és megölte feleségét, miután összeveszett vele, amiért eltűnt a házból a család félretett pénze. 

A korábban hentesként dolgozó férfi állítása szerint nem szándékosan, hanem hirtelen haragból ölt. 

A gyilkosság után a férfi a testet feldarabolta, elégette és egy emésztőgödörbe rejtette, nemesgörzsönyi családi házuk mellett. A másodfokú tárgyaláson azt mondta, csak a gyerekei érdekeit látta szeme előtt, hogy mi történik velük, amennyiben őt elítélik. Maga se tudta megmondani, hogyan volt képes a testet felaprítani és elégetni. 

A férfinak két iskolás lánya van, akik az eset idején, az anya fiával együtt, a házban voltak. Az apa a gyilkosság után lefektette a gyerekeket, és másnap jelentette a nő eltűnését. Végül vallomásában önellentmondásokba keveredett, és bevallotta tettét. Halált okozó testi sértés miatt jogerősen hat és fél év börtönre ítélték. (RTL Klub)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.