Marihuána-szüretelés közben értek tetten két férfit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kábítószergyanús növények „szüretelése” közben értek tetten a rendőrök két férfit Sombereken – írja a police.hu.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei kedd délután két sombereki és egy sikondai házban megtartott kutatás alkalmával összesen 69 tő kábítószergyanús növényt, közel 400 gramm kábítószergyanús növényi származékot és kábítószer termesztéséhez használatos eszközöket foglaltak le.

A rendőrök egy 40 éves sombereki és egy 41 éves hosszúhetényi férfit fogtak el, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. A 40 éves férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott.

Fotó: police.hu

A két gyanúsított ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Mohácsi Rendőrkapitányság. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.