Hoppál Péter rámutatott: egyes európai politikusok azért rontanak rá a keresztény értékekre, mert „NINCS gyermekük”

elmebaj
2018 szeptember 13., 13:10
comments 482

A Sargentini-jelentés elfogadása utáni kommunikációs agyviharból is kiemelkedik az a mém vagy mi, amelyet Hoppál Péter fideszes képviselő, korábbi kulturális államtitkár osztott meg követőivel.

„Nekik nem számít a jövő, a haza, Európa, a keresztény kultúra. Csak a Carpe diem... Ennyi.”

- írta egy montázs fölé, amelyen európai politikusok láthatók, akiknek a képére rápecsételték, hogy „NINCS gyermeke”.

photo_camera Fotó: Facebook/Hoppál Péter

Nem gondolom, hogy érdemes az ilyesmikkel vitatkozni, de amúgy Theresa May pártja volt az Orbán-kormány egyik legnagyobb támogatója az EP-ben, ugyanis kötelezően előírták a képviselőiknek, hogy szavazzanak a Sargentini-jelentés ellen. 

Nicola Sturgeon skót miniszterelnök pedig vállalt volna gyereket, de elvetélt. De attól még persze biztos nagyon gonosz ember ő is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.