Hoppál Péter rámutatott: egyes európai politikusok azért rontanak rá a keresztény értékekre, mert „NINCS gyermekük”

A Sargentini-jelentés elfogadása utáni kommunikációs agyviharból is kiemelkedik az a mém vagy mi, amelyet Hoppál Péter fideszes képviselő, korábbi kulturális államtitkár osztott meg követőivel.

„Nekik nem számít a jövő, a haza, Európa, a keresztény kultúra. Csak a Carpe diem... Ennyi.”

- írta egy montázs fölé, amelyen európai politikusok láthatók, akiknek a képére rápecsételték, hogy „NINCS gyermeke”.

Fotó: Facebook/Hoppál Péter

Nem gondolom, hogy érdemes az ilyesmikkel vitatkozni, de amúgy Theresa May pártja volt az Orbán-kormány egyik legnagyobb támogatója az EP-ben, ugyanis kötelezően előírták a képviselőiknek, hogy szavazzanak a Sargentini-jelentés ellen. 

Nicola Sturgeon skót miniszterelnök pedig vállalt volna gyereket, de elvetélt. De attól még persze biztos nagyon gonosz ember ő is.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.