Láncfűrésszel támadt az ikertestvérére egy gödi férfi

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte annak a férfinak a letartóztatását, aki Gödön egy láncfűrésszel támadt az ikertestvérére.

A férfi szerdán az ikertestvérével egy építkezésen dolgozott Gödön, de a testvére délután haza akarta küldeni. Erre a férfi felvett egy láncfűrészt, beindította, és megindult vele a testvére felé, majd felé is csapott a működő fűrésszel. 

A megtámadott testvér hátrálni kezdett, de elesett, a fűrész a karján és a hátán okozott sérülést. De lábra állt, és mivel vastag munkavédelmi kesztyű volt a kezén, megragadta a láncfűrészt, és sikerült behúznia a féket, így a motor akadozni kezdett.

Ezt a pillanatot kihasználva elfutott, de a testvére még egy darabig üldözte őt láncfűrésszel a kezében, majd visszament az építkezésre.

A gyanúsítottat itt fogták el az időközben értesített rendőrök. A sértett a hátán és a karján könnyebb sérüléseket szenvedett. Az, hogy súlyosabb következménye nem volt a gyanúsított tettének, a sértett aktív védekezésének és annak volt köszönhető, hogy el tudott menekülni.

Az emberölés bűntettének kísérletével gyanúsított férfi esetében okkal lehet tartani attól, hogy szabadon védekezve a tanúkat megfélemlítené, vagy újabb bűncselekményt követne el. Ezért az ügyészség szerint enyhébb kényszerintézkedéssel nem, kizárólag a letartóztatás elrendelésével akadályozható meg. (Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.