Már biztos, hogy nem lesz kormányzójelölt a Szex és New York sztárja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Úgy néz ki, mégsem a Szex és New York főszereplője lesz a Demokrata Párt kormányzójelöltje New Yorkban. Cynthia Nixon ugyanis elbukta a jelöltállítási versenyt a mostani kormányzóval, Andrew Cuomóval szemben. Az előválasztáson Cuomo 65 százalékot kapott, Nixon pedig csak 35-öt. 

Miután kijött az eredmény Nixon a Twitteren azt írta, nem kedvetlenedett el a vereségtől, a sok támogatás inkább inspirálja, hogy folytassa. Úgy érzi, alapjaiban változtatta meg a politikai erőviszonyokat. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.