Németh Szilárd bejelentette, megalakult a bevándorlásellenes kabinet, amelyet ő maga vezet

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára, Fidesz-alelnök és országgyűlési képviselő, pörköltfőző mester pénteken a Facebookon jelentette be,

hogy megalakult a bevándorlásellenes kabinet.

A kabinet vezetésével őt magát bízták meg. Azt nem részletezte, hogy pontosan mit is fognak csinálni, de azt írta,

a munka ma kezdődik.

A kabinet munkájának köze lehet a határvédelemhez, Németh ugyanis egy képet is posztolt, amely a magyar határkerítés mellett járőröző katonákat ábrázol.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.