Egy 31 éves arizonai férfi bekamuzta, hogy Down-szindrómás, csak hogy ápolónők fürdessék és pelenkázzák

A 31 éves Paul Anthony Menchacát szeptember 6-án tartóztatták le Airzonában, a gilberti otthonában, majd megvádolták háromrendbeli szexuális zaklatással és csalással.

Menchaca igen sajátos formáját választotta a zaklatásnak: Down-szindrómásnak álcázta magát, és több ápolónőt is bepalizott vele.

Először is kiadta magát egy Amy nevű nőnek, aki gondviselőt keres a down-os fia mellé fürdetéshez. Három nő is jelentkezett a hirdetésre, és mindhárman azt mondták, Menchacát szexuálisan felizgatta a fürdetés.

Paul Anthony Menchaca  Forrás: ABC Arizona

Ez gyanússá vált, ezért kapcsolatba léptek a férfi szüleivel, akik elmondták, hogy a fiuknak semmi szüksége nincs fürdetésre és pelenkázásra. Ezután szembesítették a férfit a gyanújukkal, aki beismerte hogy hazudott. A férfit óvadék ellenében kiengedték, de megtiltották neki, hogy kapcsolatba lépjen az ápolókkal. (Huffingtonpost)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.