Egy 31 éves arizonai férfi bekamuzta, hogy Down-szindrómás, csak hogy ápolónők fürdessék és pelenkázzák

külföld
2018 szeptember 15., 09:23
comments 212

A 31 éves Paul Anthony Menchacát szeptember 6-án tartóztatták le Airzonában, a gilberti otthonában, majd megvádolták háromrendbeli szexuális zaklatással és csalással.

Menchaca igen sajátos formáját választotta a zaklatásnak: Down-szindrómásnak álcázta magát, és több ápolónőt is bepalizott vele.

Először is kiadta magát egy Amy nevű nőnek, aki gondviselőt keres a down-os fia mellé fürdetéshez. Három nő is jelentkezett a hirdetésre, és mindhárman azt mondták, Menchacát szexuálisan felizgatta a fürdetés.

photo_camera Paul Anthony Menchaca  Forrás: ABC Arizona

Ez gyanússá vált, ezért kapcsolatba léptek a férfi szüleivel, akik elmondták, hogy a fiuknak semmi szüksége nincs fürdetésre és pelenkázásra. Ezután szembesítették a férfit a gyanújukkal, aki beismerte hogy hazudott. A férfit óvadék ellenében kiengedték, de megtiltották neki, hogy kapcsolatba lépjen az ápolókkal. (Huffingtonpost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.