Elfogytak a jegyek a Vidi-Chelsea-re

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elfogytak a bérletek a Vidi hazai Európa-liga mérkőzéseire, és a jegyek a Chelsea elleni meccsre, így az angol klubot várhatóan telt ház előtt fogadják a fehérváriak december 13-án, a Groupama Arénában.

A fehérorosz BATE és a görög PAOK elleni hazai meccsekre még lehet jegyet venni.

A klub közlemény szerint szombaton indult a nyílt jegyvásárlási időszak és mind Székesfehérváron, mind Budapesten kígyóztak a sorok, néhány óra alatt elfogytak a még szabad bérletek és a Vidi-Chelsea mérkőzésre szóló jegyek.

A Vidi szeptember 20-án a fehérorosz, november 8-án a görög, míg december 13-án az angol csapatot fogadja az Európa-ligában . (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.