Lecsukták a polgárdi férfit, aki nem bírt leállni a lopással, még akkor sem, amikor a rendőrök már elkapták

bűnügy
2018 szeptember 15., 10:57
comments 52

Lopás bűntett és lopás vétség miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 24 éves polgárdi férfi ellen.

A férfi igazi kispályás volt, már augusztusban elkapták, és meggyanúsították azzal, hogy betört egy zirci sportegyesület épületébe, ahol a vasszekrényekről leverte a lakatot és azokból összesen közel százezer forint készpénzt, valamint különböző munkavédelmi eszközöket lopott el. A kihallgatás után azonban elengedték és szabadon védekezhetett.

photo_camera Lopott ezt-azt Forrás: Police.hu

Erre mit csinált? Augusztus 18. és szeptember 1. között több alkalommal betört egy lókúti épületbe is, ahonnan közel ötvenezer forint értékben pékárut, késeket és kalapácsot lopott.

Aztán szeptember 8-ára virradó éjszaka egy zirci nyilvános illemhely beléptető készülékét szakította le a falról és a benne talált készpénzt magával vitte.

photo_camera Forrás: Police.hu

A férfit lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a veszprémi rendőrök őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásnak indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 14-én elrendelt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.