Lecsukták a polgárdi férfit, aki nem bírt leállni a lopással, még akkor sem, amikor a rendőrök már elkapták

2018 szeptember 15., szombat 10:57

Lopás bűntett és lopás vétség miatt indított büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 24 éves polgárdi férfi ellen.

A férfi igazi kispályás volt, már augusztusban elkapták, és meggyanúsították azzal, hogy betört egy zirci sportegyesület épületébe, ahol a vasszekrényekről leverte a lakatot és azokból összesen közel százezer forint készpénzt, valamint különböző munkavédelmi eszközöket lopott el. A kihallgatás után azonban elengedték és szabadon védekezhetett.

Lopott ezt-azt Forrás: Police.hu

Erre mit csinált? Augusztus 18. és szeptember 1. között több alkalommal betört egy lókúti épületbe is, ahonnan közel ötvenezer forint értékben pékárut, késeket és kalapácsot lopott.

Aztán szeptember 8-ára virradó éjszaka egy zirci nyilvános illemhely beléptető készülékét szakította le a falról és a benne talált készpénzt magával vitte.

Forrás: Police.hu

A férfit lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a veszprémi rendőrök őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásnak indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 14-én elrendelt. (police.hu)