Amerikai kosarasokat késeltek Romániában

külföld
2018 szeptember 16., 09:42
comments 94

Vasárnapra virradó éjszaka megkéselték a brailai Cuza Sport két amerikai kosárlabdázóját, a 24 éves Darrel Bowie-t és a 25 éves Joseph McClaint. Mindkét játékos műtétre szorult, a súlyosabb állapotban levő Bowie-t kezelőorvosai egy bukaresti kórházba akarják átszállítani, de ő és stabil állapotban levő társa is inkább amerikai kórházba menne, két másik amerikai csapattársuk pedig szintén Románia elhagyását fontolgatja.

A két megtámadott amerikai kosaras közül Bowie játszott a nevesebb egyetemen, az Iowa State University csapatában.
photo_camera A két megtámadott amerikai kosaras közül Bowie játszott a nevesebb egyetemen, az Iowa State University csapatában. Fotó: Screenshot - Realgm.com

A kosarasok csapattársaikkal mulatoztak Brailában. A szabadtéri szórakozóhelyen hajnali két óra körül tettlegességig fajuló konfliktusba keveredtek egy másik társasággal. Az Obiectivbr.ro híroldal értesülései szerint a két amerikaira a mellékhelyiség előterében támadt rájuk késsel egy büntetett előéletű, közismert alvilági figura. Mindkét játékos több késszúrást szenvedett. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.