Amerikai kosarasokat késeltek Romániában

Vasárnapra virradó éjszaka megkéselték a brailai Cuza Sport két amerikai kosárlabdázóját, a 24 éves Darrel Bowie-t és a 25 éves Joseph McClaint. Mindkét játékos műtétre szorult, a súlyosabb állapotban levő Bowie-t kezelőorvosai egy bukaresti kórházba akarják átszállítani, de ő és stabil állapotban levő társa is inkább amerikai kórházba menne, két másik amerikai csapattársuk pedig szintén Románia elhagyását fontolgatja.

A két megtámadott amerikai kosaras közül Bowie játszott a nevesebb egyetemen, az Iowa State University csapatában.Fotó: Screenshot - Realgm.com

A kosarasok csapattársaikkal mulatoztak Brailában. A szabadtéri szórakozóhelyen hajnali két óra körül tettlegességig fajuló konfliktusba keveredtek egy másik társasággal. Az Obiectivbr.ro híroldal értesülései szerint a két amerikaira a mellékhelyiség előterében támadt rájuk késsel egy büntetett előéletű, közismert alvilági figura. Mindkét játékos több késszúrást szenvedett. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.