Csípős, hűvös reggelre ébredtünk

időjárás
2018 szeptember 16., 02:56
comments 164

Elszoktam már az olyan csípős reggelektől, amilyenben a vasárnap napkelte előtt ébredőknek részük volt. Hiába, csak eljött az ősz, még ha a múlt hét időjárása alapján ez hihetetlennek is tűnt.

A napnak azért még van ereje, így napközben kifejezetten kellemes időre számíthatunk. Az előrejelzés szerint 23-27 fok lesz, a napsütést nem nagyon zavarja majd semmi. Térségünk időjárását egyre inkább egy anticiklon határozza meg, vagyis a következő napokban hasonló időre - hűvös éjszakákra, csípős hajnalokra, meleg 30 fok körüli napokra - számíthatunk.

Tökéletes nap ez arra, hogy a szabadban töltsük sétával. Tegyék.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.