Csodálatosra sikerült Zlatan Ibrahimovic 500. gólja

futball
2018 szeptember 16., 07:45
comments 64

Zlatan Ibrahimovicnak sikerült akkora gólt lőnie az amerikai bajnokságban, hogy azt még akkor is beraknám, ha nem ez volna karrierje ötszázadik gólja. De még az is.

link Forrás

Ibrahimovic csapata már 3:0-ás hátrányban volt Torontóban, amikor a svéd csatár a 16-os vonaláról indulva rácsapott egy belöbbölt labdára. Bravúros mozdulat volt, Ibrahimovic félfordulatból egy maevasi gerit idéző félköríves rúgással, a labdát lába külső élével eltalálva pörgetett a bal kapufa mellé.

Mindezt egy olyan szituban, amikor még akkor is bekerült volna a hírekbe, ha élete legbénább gólját lövi: mégiscsak a karrierje 500. góljáról van szó. Keveseknek sikerül ilyen szép találattal ünnepelni, na.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.