Csodálatosra sikerült Zlatan Ibrahimovic 500. gólja

Zlatan Ibrahimovicnak sikerült akkora gólt lőnie az amerikai bajnokságban, hogy azt még akkor is beraknám, ha nem ez volna karrierje ötszázadik gólja. De még az is.

Ibrahimovic csapata már 3:0-ás hátrányban volt Torontóban, amikor a svéd csatár a 16-os vonaláról indulva rácsapott egy belöbbölt labdára. Bravúros mozdulat volt, Ibrahimovic félfordulatból egy maevasi gerit idéző félköríves rúgással, a labdát lába külső élével eltalálva pörgetett a bal kapufa mellé.

Mindezt egy olyan szituban, amikor még akkor is bekerült volna a hírekbe, ha élete legbénább gólját lövi: mégiscsak a karrierje 500. góljáról van szó. Keveseknek sikerül ilyen szép találattal ünnepelni, na.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.