Kollégánk, Sarkadi Zsolt nyerte augusztusban a Minőségi Újságírásért díjat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sarkadi Zsolt nyerte augusztusban a Minőség Újságírásért díjat Túlvagyunk már azon, hogy ezt finoman csak globális felmelegedésnek hívjuk című cikkével. Zsolt a cikkében a zsűri szerint "a magyar sajtóban ritkán tapasztalt alapossággal" járta körül a klímaváltozás témáját, felvázolva azt a riasztó, de nagyon is valós perspektívát, hogy vége mindennek.

Sarkadi cikke mellett a zsűri három másik cikket is kiemelt:

Neuberger Eszter és Tóth Manna az Abcúgon megjelent Jó levegő, jó oktatás, kevés menekült - ennyi elég a kötvényes kínaiaknak című riportja az elmúlt években letelepedett kínai kötvényesek zárkózott életét mutatta be;
Brückner Gergely az Indexen az MVM auditbalhéját dolgozta fel;
a szintén Indexes Kolozsi Ádám pedig Pető Andreával készített olvasmányos interjút.

Zsoltnak és a többieknek is szívből gratulálunk!


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.