Saúl Álvarez az új középsúlyú bokszvilágbajnok

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Többségi döntéssel, 115:113, 115:113, 114:114 arányban Saúl Álvarez legyőzte Gennagyij Golovkint. A mexikói és a kazah bokszolók tavaly csaptak össze először a világbajnoki címért, az a találkozó döntetlennel végződött, így Golovkin megtarthatta három nagy bokszszövetség, a WBC, a WBA és az IBF középsúlyú világbajnoki övét.

A kép csalóka, a végén a fekete nadrágos Saúl Álvarez győzött az év meccsén, nem a brutális jobbhorgot ütő Gennagyij Golovkin. Szoros meccs volt, Álvarez végül többségi pontozással nyert.Fotó: AL BELLO/AFP

A tavalyi címmeccs visszavágóját május 5-re tervezték, de Álvarez versenyzési jogát a nevadai sportbíróság augusztus 17-ig felfüggesztette, mert egy vizsgálat során tiltott szert, klenbuterolt találtak a mintájában. Így az év mérkőzéseként beharangozott címmecset végül szeptember 15-én éjjel rendezték Las Vegasban.

A mérkőzés változatos küzdelmet hozott az MTI szerint. Álvareznek két döntetlen és egy vereség mellett ez volt az ötvenedik győzelme, Golovkin 38 győzelem és a tavalyi döntetlen után profiként először szenvedett vereséget. (Via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.