Sorozatgyilkos határőrt tartóztattak le az Egyesült Államok déli határánál

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

Szombaton letartóztatták az Egyesült Államok Vám- és Határőrségnél szolgáló 35 éves Juan David Ortizt, akit azzal gyanúsítanak, hogy elrabolt, fogva tartott majd meggyilkolt négy nőt, akik feltehetően prostituáltként dolgoztak. 

Ortizt szombaton egy laredoi szálloda parkolójában fogták el, ahol kamionjában bujkált. A hatóságok sorozatgyilkosságként kezelik az esetet. 

A tettes kilétére úgy derült fény, hogy ötödik áldozatának sikerült megszöknie fogságából, és riasztania a rendőröket.

Az illetékes Martin Cueller seriff szerint nagyon erős bizonyítékaik vannak arra vonatkozóan, hogy Ortiz követte el a bűncselekményeket. Az ügyész Isidro Alaniz az esetről tartott sajtótájékoztatón elmondta azt is, hogy sorozatgyilkosságként kezelik az ügyet. A vám- és határőrség közleményt adott ki az ügyben, és teljes együttműködésről biztosították a nyomozóhatóságokat. 

A hatóságok egyébként elég szűkszavúak az ügyben, azt sem közölték, hogy pontosan mi okozta a nők halálát, csak annyit szögeztek le, hogy Ortiz egyedül cselekedett. (Washington Post)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.