83 éves férfi segített kizavarni a fegyveres rablókat egy lóversenyirodából Írországban

Maszkos rablók próbáltak meg kifosztani egy lóversenyirodát Glanmire városában, Írországban, de egy ott tartózkodó 83 éves vásárló, Denis O'Connor megakadályozta a rablást. 

A biztonsági kamerák felvételén látszik, ahogy a három maszkos beront, a felvételek alapján két embernél kalapács, egynél pedig egy shotgun-szerű tárgy van. A rablási kísérlet szombat késő délután történt, és miközben a kalapácsos támadók az iroda vezetőjét fenyegették a pénzért, az idős férfi nyugodtan a pult mögé sétált, és közbeavatkozott. 

Ilyenkor vagy elfutsz vagy beleállsz, és én a beleállást választottam. Amikor láttam, hogy a két kalapácsos Timet (a menedzsert) fenyegeti, eldöntöttem, hogy megyek és segíteni neki. 

– mondta a férfi, aki amúgy ma már dédnagyapa. Elsőre amúgy még azt hitte, hogy az egész csak egy vicc, és meg akarják tréfálni a bolt vezetőjét, de aztán hamar rájött, hogy éles a helyzet, ekkor indult segíteni. 

Mint mondta, Tim egy nagyon rendes srác, ezért akart segíteni. Nem foglalkozott a lőfegyveres rablóval, igazából nem is gondolta végig, hogy mit fog tenni. Hátraérve nekiment az egyik támadónak, mire a menedzser is visszatámadt, a rablók pedig jobbnak látták menekülőre fogni, és zsákmány nélkül távoztak. 

O'Connor elmesélte azt is, hogy amikor elmesélte a feleségnek, hogy mi történt, szerinte meg sem értette addig, amíg nem látta a videót. Utána pedig nem hiszi, hogy nagyon örült volna, de azért büszke volt rá. (SKY)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.