A Népszigetről is kitiltották a beerbike-okat

A XIII. kerületi önkormányzat Facebook-oldalán jelentette be, hogy kitiltják a Népszigetről a beerbike-okat. 

Miután a belvárosi önkormányzatok sorra kezdték el kitiltani a beerbike-okat, a szervezők új helyszíneket kezdtek el keresni a kurjongató brit turisták itatására kitalált közlekedési eszköznek, így jutottak el a Népszigetre. A sziget rendszeres látogatói és a közelben élők viszont az önkormányzathoz fordultak, az pedig gyorsan lépett, és jött a tiltás. 

„Mivel a beerbike-ok használata veszélyt jelent például a gyalogosokra is, emellett az italozók hangoskodása, a szemetelés, a zöldterület és a környezet szennyezése átlépi a közösség által eltűrni köteles határt, a módosított rendelet önállóan bírságolhatóvá teszi azt, aki ilyen járművet alkoholfogyasztás céljából más rendelkezésére bocsát, de a jármű használóit is.”

- írja az önkormányzat (via Index)

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.