Lezuhant egy siklóernyős Csókakő és Csákberény között

baleset
2018 szeptember 17., 13:18
comments 27

Lezuhant egy siklóernyős a Csókakő és Csákberény közötti sziklás, dombos területen hétfő délután, a tűzoltók a mentésén dolgoznak – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Szabó-Bisztricz Anett elmondta: a siklóernyős a sziklás domboldalra zuhant, a tűzoltóknak a fás-bokros részen ösvényt kellett vágniuk, hogy elérjék.

A police.hu azt írja, a rendelkezésre álló adatok alapján 14:52 körül Csókakő térségében siklórepülés közben, eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant egy 52 éves férfi. Az elsődleges információk szerint a siklóernyős a balesetben súlyos sérüléseket szenvedett, ezért a mentőszolgálat munkatársai további egészségügyi ellátása érdekében kórházba szállították. (MTI/police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.