Örül, mint a ketrecbe zárt kutyafalka, akiket éppen megment az árvízbe fulladástól egy szabadúszó újságíró

időjárás
2018 szeptember 17., 10:15
comments 67

Marcus DiPaola szabadúszó (!) újságíró a Twitteren publikált egy videót, amiből kiderül, hogy mi mindennel találkoznak az Egyesült Államokban dúló hurrikán és árvíz pusztítása ellen harcoló önkéntesek.

Az észak-karolinai Leland településen például hat aranyos kopóra bukkant egy olyan önkéntescsapat, aminek DiPaola is tagja volt. A kutyákat a gazdájuk egy szabadtéri ketrecbe záva hagyta, amikor elmenekült.

link Forrás

A videón jól látszik, hogy a folyamatosan emelkedő víz már egész magasan elárasztotta a ketrecet, amikor a mentőcsapat megérkezett és kiszabadította a barátságos vadászkutyákat. DiPaola twitje szerint

"Kimentettük őket, de mire elhagytuk a helyszínt, a víz már olyan magasan állt, hogy megfulladtak volna. VIDD MAGADDAL AZ ÁLLATAIDAT!"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.