Örül, mint a ketrecbe zárt kutyafalka, akiket éppen megment az árvízbe fulladástól egy szabadúszó újságíró

Marcus DiPaola szabadúszó (!) újságíró a Twitteren publikált egy videót, amiből kiderül, hogy mi mindennel találkoznak az Egyesült Államokban dúló hurrikán és árvíz pusztítása ellen harcoló önkéntesek.

Az észak-karolinai Leland településen például hat aranyos kopóra bukkant egy olyan önkéntescsapat, aminek DiPaola is tagja volt. A kutyákat a gazdájuk egy szabadtéri ketrecbe záva hagyta, amikor elmenekült.

A videón jól látszik, hogy a folyamatosan emelkedő víz már egész magasan elárasztotta a ketrecet, amikor a mentőcsapat megérkezett és kiszabadította a barátságos vadászkutyákat. DiPaola twitje szerint

"Kimentettük őket, de mire elhagytuk a helyszínt, a víz már olyan magasan állt, hogy megfulladtak volna. VIDD MAGADDAL AZ ÁLLATAIDAT!"

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.