368 milliós csalással gyanúsítják a csengeri Sz. Gábornét

A 24.hu úgy tudja, hogy 368 millió forintnyi csalással gyanúsítják Sz. Gábornét. A Kósa Lajossal is szerződő, gigaörökséget mesélő csengeri asszonynak ekkora összegben adtak kölcsön 2013 és 2018 között. A gyanúsítás szerint azzal a szöveggel állt elő, hogy a kölcsönökre azért van szüksége, hogy hozzájuthasson az 1300 milliárdos örökséghez. A nő jogi képviselője, Helmeczy László a lapnak elmondta: 

„a kölcsönkért összegek elég változóak: az ötszázezertől a százmilliós tételig terjednek. Ügyfelem annyit ismert el, hogy a hagyaték felvételéhez kérte a kölcsönök egy részét. Több külföldi és magyar ügyvéd is eljárt az ügyben, és azért kellett neki a pénz, hogy fedezni tudja a kiadásait. De jelentős összegbe kerültek a kint tartózkodás költségei is.”

Helmeczy szerint van olyan család, „amely 100 millió forintot adott neki kölcsön, de még nem követelte vissza tőle a pénzt. Ők ugyanis olyan dokumentumokat láttak, hogy tudják, hogy ez a pénz valós és létezik.” Az ügyvéd szerint védence állapota nagyon leromlott az utóbbi időben: több mint 25 kilót fogyott. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.